Voksne

Klubaften og træning
Voksne og større ungdomsspillere mødes til klubaften og træning hver mandag og onsdag kl. 18-21.Vi spiller hyggetennis og træner med blandede hold i løbet af aftenen og tager en kop kaffe til. Her er en god mulighed for at møde og snakke med klubmedlemmer,høre nyt om klubaktiviteter og måske finde en tennispartner.Du kan få instruktion af en træner.


Voksenintroduktion(Ikke opdateret)
Nexø Tennis Klub og Dansk Tennis Forbund har et super godt tilbud til voksne, som gerne vil lære at spille tennis eller i gang igen.Du får 8 timers træning fordelt på 4 lektioner. Klubben låner dig en ny ketsjer og sørger for bolde. Kun 300 kr! Ketsjeren bliv din hvis du melder dig ind i Nexø Tennis Klub.Kun 500 kr. første år.


Pensionist- tennis tirsdage kl. 9.30-12.00. Rigtig god og hyggelig motion for dagen med munter doubletennis. Alle får spillet med hinanden og vi slapper selvfølgelig også af over en kop kaffe ind imellem. Kontakt Carsten Hansen på 5649 2397.


Ud over nævnte dage og aftener
Så er du velkommen til at spille på klubbens 3 baner når det passer dig. Husk først at booke en ledig bane på det tidsskema, der hænger på opslagstavlen i klubhuset.
Klubhusets faciliteter (omklædningsrum, bad, køkken og automat til drikkevarer) er du naturligvis velkommen til at benytte. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte formanden eller en anden på siden Kontakt os

God træning


Nexø Tennis Klub  |  Stadionvej 23  |  3730 Nexø  |  Opdateret d. 20.3.2020